HTC One - Silver - 32 GB

Status: Op voorraad

€ 599,99
Vandaag voor 17:00 besteld is de volgende werkdag in huis. Gratis levering voor bestellingen met een waarde van € 250 of meer.

Nog geen beoordelingen | Schrijf de eerste review!

Verfijnd design. Robuuste bouw. Briljante resultaten.

Volledig metalen body. Naadloze constructie. De gladde randen geven een slank uiterlijk, maar een prettige grip. Het ontwerp van de HTC One is compromisloos.

Jouw leven—live op je startscherm

Met BlinkFeed™ kun je je eigen live-startscherm maken. Kies de sociale netwerken, nieuwssites en feeds waar je updates van wilt ontvangen. Ze worden allemaal live naar je telefoon gestreamd. Een vinger aan de pols van je wereld, in je handpalm.

Zet je telefoon eens harder. Heel veel harder.

Op de meeste smartphones is het delen van muziek of video's met je vrienden ronduit frustrerend. Een piepkleine luidspreker helpt de wildste muziek om zeep. Maar BoomSound™ van HTC One komt daar een einde aan. De dubbele frontstereoluidspreker met ingebouwde versterker geeft luider, scherper, rijker geluid, anders dan alle andere telefoons.

En toen was er licht. 300% meer licht.

Licht. Het verschil tussen een kiekje en een foto. Als je 300% meer licht vangt met de supergevoelige camera van HTC One, kun je veel makkelijker een geweldige foto nemen. De fotokwaliteit van HTC One is zo veel hoger: meer helderheid, meer contrast, meer detail. Ook bij weinig licht of tegenlicht zijn de prestaties uitmuntend.

Jouw interactieve tv-gids.

Ben je het zat dat afstandsbedieningen ruimte op de bank innemen? Nu kun je met de HTC One zappen. Met Sense TV kun je met een paar eenvoudige stappen met je HTC One tv-kanalen selecteren, tv-gidsen raadplegen, het geluid afstellen en nog veel meer. Zoek je favoriete programma's en de HTC geeft een seintje als ze beginnen. Geef je tv-ervaring vorm met je telefoon.

Goed verstaanbaar—zelfs in een menigte.

De wereld heeft geen volumeknop. Bellen in een lawaaige omgeving met veel mensen kan lastig zijn. De HTC One lost dat probleem op met Sense-stemgeluid. De smartphone bevat twee ingebouwde microfoons die luid omgevingslawaai detecteren en ter compensatie de stem van de beller dynamisch versterken. De verstaanbaarheid wint.

HTC One - Silver - 32 GB

€ 599,99
  Bezig met laden...